Ga naar hoofdinhoud

PSG-winst voor Imke Schellekens-Bartels en Eduard TC

Imke Schellekens-Bartels. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de subtopwedstrijd in Liempde was Imke Schellekens-Bartels met Eduard vandaag veruit de beste in de Prix St. Georges. Ze won de proef met 71,32%, dik 7% meer dan Margo Timmermans en Ghana (v. Rousseau) die tweede werden met 64,12%. Een derde plek was er voor Nicole Heunen. Zij stuurde Spielberg's Ciske (v. Spielberg)  naar 63,16%.

“Super trots op Eduard die zijn stinkende best voor me doet”, laat Schellekens-Bartels weten op haar Instagram. Ook bedankt ze op deze Moederdag haar moeder Tineke Bartels, groom en mede-eigenaar Tim Coomans. Enkele maanden geleden startte de amazone de ruin voor het laatst in de Lichte Tour, waarna ze hem eerst thuis weer verder door wilde trainen.

Oranje voor Hoezen

In de Intermediaire I was het oranje lint voor Miranda Hoezen. Zij stuurde haar Cha Cha Cha (v. Florencio) naar de winnende score van 66,10%. Jonne van Bekkum werd tweede met Vikkie met 63,24%.

In het ZZ-Zwaar waren er eerste plekken voor Niels Bax met Guarlain (67%) en Lilian Merx met Darkhill (65,29%). Merx werd ook nog een keer tweede achter Bax.

Uitslagen subtop Liempde.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook