Ga naar hoofdinhoud

Publiek CH de Wolden zwaait Paralympiërs uit

Het Paralympisch Hippisch Team dat Nederland in London gaat vertegenwoordigen, wordt aanstaande zondag 22 juli tijdens CH de Wolden uitgezwaaid. Het uitzwaaimoment start om 14.00 uur. Voor deze gelegenheid zal teamlid Frank Hosmar, een kür op muziek verrijden.

Het Nederlandse Paralympisch Hippisch team behoort tot de kanshebbers op verschillende individuele en teammedailles. De vier teamleden, Petra van der Sande, Sanne Voets, Frank Hosmar en Gert Bolmer, onder aanvoering van bondscoach Jeannette Wolfs, zullen van 29 augustus t/m 4 september in Londen om de medailles strijden.

Petra van der Sande komt met haar merrie Valencia (v. Dream of Glory) in Grade II uit. Tijdens de Wereldruiterspelen in Kentucky in 2010 won ze goud, toen nog met haar paard Toscane (v. Obelisk). Gert Bolmer, uitkomend in Grade II won met zijn paard Vorman (v. Jaromir) in Kentucky een zilveren medaille. Ook Frank Hosmar, uitkomend in Grade IV, boekte al internationale successen met een zilveren en bronzen medaille tijdens de Wereldruiterspelen in 2010. Voor Sanne Voets en haar paard Vedet PB (v. Florestan I), uitkomend in Grade III, zullen de Paralympische Spelen in Londen het eerste internationale kampioenschap zijn.

De organisatie van CH de Wolden roept iedereen op om het Paralympisch Team te komen aanmoedigen, toegang tot het concours is gratis.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook