Ga naar hoofdinhoud

Quinty Vossers en Anouk Noordman op podium in Inter II CDI Tolbert

Quinty Vossers hier met Inferno. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op CDI Tolbert reden Quinty Vossers en Anouk Noordman naar podiumplaatsen in de Intermediate II. De winst was net als gisteren voor de Zweed Carl Hedin en zijn Davalerian (v. Dante Weltino OLD). Quinty Vossers reed Hummer (v. Charmeur) naar de tweede plaats en Anouk Noordman volgde met Dante's Glory (v. Don Juan de Hus) op plaats drie.

Carl Hedin deed er ten opzichte van gisteren duidelijk een schepje bovenop. De ruiter uit Zweden wist de rubriek met meer dan 4% verschil te winnen. De tweede piaffe, de stap en een mislukte wisselserie drukte de score nog iets maar daar stonden hoge cijfers voor de pirouettes en de zijgangen tegenover. Uiteindelijk kwam de score uit op 72.892%. Dit was naast de overwinning ook nog eens goed voor een dik persoonlijk record.

Quinty Vossers op twee

Quinty Vossers maakte nog niet zo lang geleden haar Inter II-debuut met Hummer op de Subtopmeerdaagse in Tolbert. Toen kwam de score uit op bijna 67% en vandaag werd die score ruim 68%. Ten opzichte van gisteren een hele verbetering want toen zorgde foutjes nog voor een zevende plaats. Vandaag leverde de eerste piaffe meerdere onvoldoendes op maar verder maakte de amazone nergens echt grote fouten. Hummer liep een fijne proef en het harmonieuze beeld werd beoordeeld met 68.480% en een tweede plaats.

Anouk Noordman nipt op drie

Anouk Noordman moest vandaag nipt genoegen nemen met de derde plaats maar nam ten opzichte van gisteren ook revanche. Dante’s Glory stond er een stuk fijner aan en alleen de eerste passage was een smetje op de proef. Voor de galoptour verschenen vrijwel alleen maar cijfers boven de zeven wat de uiteindelijke score op 68.284% bracht.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.