Ga naar hoofdinhoud

Rachelle Buining swingt naar 68,3% in PSG Vlagtwedde

Rachelle Buining met Rythm and Blues Foto: Lynn van Woudenbergh / www.arnd.nl

Met Rythm and Blues (v. Welt Hit II) won Rachelle Buining met overmacht de PSG rubriek in Groningen. De combinatie reed naar 68,309%, bijna 6% los van de als tweede geplaatste Britt Muis met It's Britt's Corland (v. Webster). Derde werd Maaike Slootweg met Santo's Zhivago (v. Londonderry).

In de Grand Prix was er een prachtige score van 66,141 % voor de zwangere Anouk Noordman en haar vos Zeronica (v. Talos). De combinatie wist als enige boven de 60% te scoren. In de Inter II was het Britt Muis die het oranje lintje mee naar huis nam, ditmaal met haar Fries It’s Britt’s Hebbe (v. Olgert 445). Het duo kreeg 61,397% van de jury.

ZZ Zwaar voor Pieters en Vos

De eerste proef in het ZZ-Zwaar was voor Valesca Pieters met Ethan (v. Zizi Top). Ze kregen 63,5% precies. Marissa Spoor kwam op precies dezelfde score uit, maar moest met Empire S (v. Zardando) genoegen nemen met het rode lint.

De tweede proef werd gewonnen door Floor Vos met Happy-Feet DFV (v. Johnson), de combinatie reed naar 62,071%. Ook hier werd Marissa Spoor tweede.

 

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook