Ga naar hoofdinhoud

Rath: ‘Ik heb Totilas nog nooit zo ontspannen meegemaakt als vandaag’

Matthias Alexander Rath is blij met zijn comeback met Totilas. Na twee jaar afwezigheid zette de combinatie 78,68% neer in de Grand Prix van CDI Kapellen."Ik heb Totilas nog nooit zo ontspannen gehad als vandaag", reageert Rath na afloop blij.

Vlak voordat hij de ring betrad werden  de emoties hem bijna teveel. “Ik had de tranen in mijn ogen en moest even flink slikken”, vertelt hij.

Rath had gekozen voor Kapellen om zijn comeback te maken, omdat dit een rustige wedstrijd is. Hij werd bijgestaan door zijn trainer Sjef Jansen en ook Monica Theodorescu, de Duitse bondscoach, was aanwezig.

“Dat was een geweldig optreden. Zo ontspannen en harmonieus. Je kunt zien dat Totilas zich goed voelt”, reageerde Theodorescu.

De kans bestaat niet steeds dat Rath mag afreizen naar Normandië, ook al mistte hij vorige week het Duitse kampioenschap in Balve, wat een verplicht observatiemoment was richting de WEG. Theodorescu wilde nog geen uitlatingen doen over deelname, maar gaf aan dat hij nog een observatiewedstrijd moet rijden.

Bron: Horses/ Sportal

2 reacties op “Rath: ‘Ik heb Totilas nog nooit zo ontspannen meegemaakt als vandaag’

  • Andrea de Jonge

    Het was een plezier om hun te zien rijden ….en het van zo dichtbij mee te maken.
    Respect voor MAR ….hoe hij rustig bleef ondanks alle gespannen verwachtingen en een mooie proef neer zette met ( voor zo ver ik kon zien) maar 2 foutjes.
    TOTO is back !!!!

  • martha van keulen

    Wat een spelfouten in de tekst. Is er geen corrector die daar op let?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg het laatste nieuws via Horses Premium voor € 4,75 per maand! Meld je aan en mis niets!
Overig nieuws