Ga naar hoofdinhoud

Remco Zuidam geeft het voorbeeld in Reuver

Astrid Sollenburg

Remco Zuidam won afgelopen weekend het ZZ-Zwaar van de selectiewedstrijd voor het NK in Reuver. Met Astrid Sollenburg (v. OO Seven), die eerder uitgebracht werd door zijn vriendin Floor Dröge, noteerde hij ruim 70%.

Jurylid Frits Nijskens is zeer enthousiast over de proef van Remco Zuidam. “Dit was echt het schoolvoorbeeld van hoe een proef gereden moet worden”, reageert hij. De combinatie reed niet mee voor de selectie, omdat ze komend weekend de overstap maken naar de Lichte Tour.

Petra van Esch eindigde op geringe afstand als tweede in het ZZ-Zwaar met Fido Dido (v. Florencio).

Sandra Steenman voerde de rubriek van drie combinaties in de Grand Prix aan. Met Paso Doble (v. D-Day) bleef ze net onder de 66%.

Bekijk hier alle uitslagen.

Lees woensdag alles over deze subtopwedstrijd in De Paardenkrant.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook