Ga naar hoofdinhoud

Remy Bastings naar winst in kür

Remy Bastings, hier met Vivaldi op het NK Dressuur. Foto: ArndBronkhorst / www.arnd.nl
Remy Bastings deed goede zaken op het driesterren CDI in Nice. Na keurige klasseringen met twee paarden in de Grand Prix, wist de Nederlander de kür op muziek te winnen dankzij 72,875% met zijn KWPN'er Dior S (v. Spielberg).

Er waren slechts drie combinaties in de kür, maar de winst was overduidelijk. Bastings reed zich bijna 7% los van de concurrentie. Eerder in het tournooi had de ruiter met Dior S 67,022% gescoord in de GP. In dat, beduidend grotere, deelnemersveld was hij bovendien zesde met Ambassador (v. Rhodium) in 66,087%.

Nugteren op dreef

Tatum Nugteren zette in de eerste proef van het pony-tournooi Nederland al in het spotlicht door 72,619% te scoren met haar Del Piero. In de individuele proef die volgde moest ze haar meerdere erkennen in de Zwitserse Robynne Graf, maar in de kür op muziek kwam ze opnieuw bovenaan uit met een score van 72,583%.

Bij de junioren reed Coco Soffers ook een goed tournooi met haar Formidable. De combinatie eindigde vandaag als derde in de kür op muziek, met precies 71% op het scorebord.

 

Alle uitslagen

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook