Ga naar hoofdinhoud

Rixt van der Horst wederom bovenaan in Grade III, den Dulk tweede in Grade II

Rixt van der Horst met Findsley Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De uitslagen van de Grade II en Grade III in Kronenberg van vandaag lijken exacte kopieën van die van gisteren te zijn, met als enige verandering de scores van de combinaties. Wederom won Pepo Puch de Grade II voor Nicole den Dulk. In de Grade III eindigde Rixt van der Horst weer bovenaan, voor landgenote Demi Vermeulen. De Belgische Barbara Minneci nestelde zich tussen de Nederlanders in als derde voor Maud de Reu.

De Oostenrijkse Puch, winnaar van goud en zilver op de Paralympische Spelen van Rio, noteerde met Sailor’s Blue (v.Swarovski) een score van 74,951% en pakte daarmee de overwinning in de Grade II. Nicole den Dulk  en Wallace N.O.P. (v.Future) zetten een score neer van 72,892% en mochten als tweede opstellen.

Grade III

In de Grade III pronkte Rixt van der Horst wederom bovenaan de uitslagenlijst. De Nederlandse reed met Findsley N.O.P. (v.Bellissimo) een proef die door de jury met 72,451% gewaardeerd werd. Demi Vermeulen kwam net 0,294% tekort voor de overwinning en mocht met Wannabe (v.Royal Dancer) de tweede prijs in ontvangst nemen. De Belgische Minneci werd derde met Stuart (v.Sir Donnerhall) met 70,588%. Maud de Reu scoorde met Webron (v.Sir Sinclair) 70,049% en eindigde daarmee als vierde.

Uitslag Grade II.

Uitslag Grade III.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook