Ga naar hoofdinhoud

Rockx, Kuintjes en De Jong gooien hoge ogen bij de Young Riders in Lier

Thalia Rockx met Golden Dancer de la Fazenda. Foto: Jessica Pijlman / www.madebyjessy.com
Op het CDI in Lier deden Thalia Rockx, Zoe Kuintjes en Britney de Jong goede zaken bij de Young Riders. De amazones eindigden in de individuele test alle drie in de top vijf van het klassement.

Thalia Rockx moest nipt de winst aan zich voorbij laten gaan. De Nederlandse stuurde haar Golden Dancer de la Fazenda (v.Bretton Woods) naar een mooie score van 72.059% en mocht hiermee als tweede opstellen in de prijsuitreiking. De winst viel in de Duitse handen van Helen Erbe. De amazone scoorde met Fürst Kaspar (v.Fürst Piccolo) 73.529% en eindigde hiermee op de eerste plek.

Top vijf

Zoe Kuintjes viel met Cupido (v.Tuschinski), die de amazone overnam van Jonna Schelstraete, net naast het podium. De amazone kwam met een score van 70.089%, een persoonlijk record, net iets tekort op de nummer drie Linda Erbe en DSP Fierro (v.Fürst Wettin). Kuintjes pakte toch een mooie vierde prijs. Britney de Jong eindigde net achter Kuintjes op de vijfde plaats. Met Caramba (v.Tuschinski) zette de Nederlandse een score neer van 69.951% en maakte de top vijf compleet.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.