Ga naar hoofdinhoud

Romanov-zoon voor Beatriz Ferrer-Salat

Beatriz Ferrer-Salat en Delgado Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Beatriz Ferrer-Salat heeft een nieuw paard op stal: de zevenjarige Rio Duero (Romanov x Samarant). De Wesfaler werd voorheen uitgebracht door Luis Soto Sánchez en behaalde vorig jaar de achtste plaats op de Spaanse kampioenschappen voor jonge dressuurpaarden. De ruin is nog in bezit van Yeguada Hernandez Ganaderia.

De eigenaar liet aan Eurodressage weten dat hij blij is om met de Spaanse amazone tot een overeenkomst te zijn gekomen. Hij hoopt dat het paard onder de amazone een succesvolle toekomst tegemoet gaat.

Ferrer-Salat bracht de afgelopen twee jaar alleen Delgado (De Niro x Weltmeyer) op internationaal Grand Prix0-niveau uit. Op de Wereldruiterspelen in Tryon behaalde de Spaanse de dertiende plaats in de Grand Prix Spécial. In november vorig jaar won ze de Wereldbekerwedstrijd in Madrid.

Bron: Eurodressage/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook