Ga naar hoofdinhoud

Rosalie Bos nummer één

Rosalie Bos rondde gisteren het eerste deel van de individuele kwalificatie dressuur op het EK dressuur voor pony's af met de eerste plaats. Met Paso Double haalde ze een score van 75,56%. Lotte Meulendijks reed met Boticelli 4 een score van 69,39%, goed voor de achtste plaats.

De tweede en derde positie gingen beide naar Duitsland. Nadine Krause kwam met 75,02% op plek twee, Lena Charlotte Walterscheidt met 72,56% op drie.

Vanmiddag wordt het tweede deel van de individuele kwalificatie gereden in het Franse Fontainebleau. Dit is live te volgen.

Voor alle uitslagen klik hier.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook