Ga naar hoofdinhoud

RS2 Brigitte Bardot en Fabregaz winnen Horsefood Dressuur Talent

Foto Jacquelien van Tartwijk

Gisteren werd in Berkel-Enschot de finale verreden van de Horsefood Dressuur Talent-competitie. De beste combinaties uit drie voorselecties (Berkel-Enschot, Aalsmeer en Tolbert) kwamen aan de start en werden beoordeeld door Edward Gal, Hans Peter Minderhoud en Jan Wolfs, Grand Prix jurylid. Wereldkampioene bij de jonge dressuurpaarden Kirsten Brouwer reed de drie hoogstgeplaatsten van de vier- en vijfjarigen. RS2 Brigitte Bardot won onder Robin van Lierop de vierjarigen en Fabregaz werd de overtuigende winnaar bij de vijfjarigen met Maria Brouwer in het zadel.


De Belissimo M-dochter RS2 Brigitte Bardot kreeg van de juryleden 84 punten in de eerste ronde, na het overrijden kwamen er 90 punten bij waardoor de eerste plaats met 174 punten niet mis kon gaan voor Robin van Lierop. Gamble H (v. Fürstenball) werd door Maria Brouwer naar de tweede plaats gereden met 167 punten (82 en 85). Derde werd Roos van Schaik met Genua TC, een zoon van Charmeur (162 punten).

Bij de vijfjarigen werd de Bordeaux-zoon Fabregaz de overtuigende winnaar. Maria Brouwer reed de vos naar 83.5 punt in de voorronde en in de finale scoorde hij 95 punten, zijn eindtotaal kwam op 178.5. Het paard werd ook al derde in de PAVO Cup het afgelopen jaar. Met 161.5 punten kwam Farzana (v. Ampere) gereden door Lisanne der Nederlanden op de tweede plaats. Katja Gevers werd derde met Fleetwood Mac (v. Don Romantic).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook