Ga naar hoofdinhoud

RS2 Dressage koopt Governor-zoon van Yvonne Copal

Grand Prix-amazone Marieke van der Putten raakte op de bijscholingsavond bij Blom gecharmeerd van de driejarige Keano (Governor x Krack C), die werd voorgesteld door eigenaresse Yvonne Copal. "Veel balans, techniek en dat gecombineerd met een goed en evenwichtig karakter maakt hem perfect voor op onze stal", schrijft RS2 Dressage op Facebook.

En zo geschiedde de aankoop van de bruine hengst, die zijn opleiding zal vervolgen onder het zadel van Van der Putten. “Sommige zou je liever zelf houden, maar Keano is dan toch vertrokken naar één van de beste amazones van Nederland”, schrijft Copal.

Bekende merrielijn

De hengst komt niet uit een onbekende moederlijn. Overgrootmoeder J.Wendy (Ulft x Amor) is een volle zus van de beroemde fokmerrie Endy, (over)grootmoeder van onder meer de goedgekeurde hengsten Zuidenwind en Fürst Jazz.

Bron: Facebook/Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook