Ga naar hoofdinhoud

Ruim 80% voor Intermediaire I kür Dujardin en Florentina

Charlotte Dujardin hier met haar andere Vivaldi-dochter Florentina Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Met een dijk van een proef liet Charlotte Dujardin 80,375% noteren voor haar Intermediaire I kür op muziek op CDI Bolesworth. Dat betekent een nieuw persoonlijk record voor de Britse amazone en haar Vivaldi-dochter Florentina. Twee maanden geleden behaalde Dujardin op haar eerste internationale wedstrijd 78,800% in de kür op CDI Zeeland Outdoor.

De kür van Dujardin en de schimmelmerrie werd gekenmerkt door prachtige appuyementen en schouderbinnenwaarts, mooie verruimingen en goed gebalanceerde pirouettes. De harmonie tussen ruiter en paard werd terecht beoordeeld met meerdere 8,5-en en zelfs een negen. Met deze overwinning blijft de Britse – eerder vandaag in de Grand Prix goed voor 79,652% – ongeslagen.

Eilberg naar tweede plaats

Met bijna zeven procent verschil volgde Michael Eilberg met Daltrey op plaats twee. De ruiter reed een degelijke proef, maar de Desert Moon-zoon mag nog aan draagkracht winnen. De derde prijs ging naar Jacqueline Wing Ying Siu en haar Jockey Club Fürst on Tour (v. Fürst Heinrich). De amazone uit Hong Kong realiseerde 71,825%.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook