Ga naar hoofdinhoud

Sanne Buijs wint eerste rubriek Children op NK Dressuur, Van der Pols tweede

Happy Feet, hier nog onder Sanne Buijs. Foto: Danielle Smits / www.arnd.nl

Met een mooie score van 75,70% heeft Sanne Buijs met Happy Feet zojuist de eerste rubriek gewonnen van de teamwedstrijd op het NK Dressuur. Met haar getalenteerde Tuschinski-nakomeling zette ze een sterk proef neer. De juryleden waardeerden het optreden dan ook met mooie cijfers en plaatsten Sanne unaniem op de eerste plaats.

Met een verschil van bijna 3% op nummer twee, Sanne van der Pols, heeft ze daarmee een flinke voorsprong opgebouwd voor de finale die morgen wordt gehouden. Lara van Nek eindigde met Fariska op plaats drie met 72,50%.

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Bron: nk-dressuur.nl
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook