Ga naar hoofdinhoud

Sanne Voets wint Para Dressuur Trophy met bijna 78%

Sanne Voets met Demantur N.O.P. Foto: Jessica Pijlman / www.madebyjessy.com
Met 77,62% wint de 31-jarige Sanne Voets de Para Dressuur Trophy op Jumping Amsterdam met Demantur N.O.P. (v. Vivaldi). Tweede werd Demi Vermeulen met een score van 76,94% met de merrie Ciska II (v. Samba Hit II).

In Hellendoorn heeft Voets zich bij de eerste selectiewedstrijd van de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy direct geplaatst voor een startplek bij Jumping Amsterdam. Zij behaalde toen een eerste plaats in de individuele proef en behaalde de hoogste dagscore van bijna 75%. Vandaag overtrof zij zelfs deze score en wist te winnen met een monsterscore van bijna 78%.

Plek 2 en 3

De nummer twee werd Demi Vermeulen met bijna 77%. Ook zij scoorde goed bij de eerste selectiewedstrijd in Hellendoorn. Zij wist daar de Grade 1, 2, 3 op haar naam te schrijven en plaatste zich zo voor Jumping Amsterdam.

Met een ruime 73% wist Frank Hosmar de derde plek te veroveren met Alphaville N.O.P. (v. Sandreo). De tweede selectiewedstrijd voor de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy gereden in Zuidwolde dit jaar, wist Hosmar te winnen met de Sandreo-zoon.


De winnende proef van Sanne Voets met Demantur.

Voor de volledige uitslag, klik hier.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook