Ga naar hoofdinhoud

Schelstraete maakt indruk met Verdict

Jonna Schelstraete liet de jury afgelopen zondag smullen van haar Intermédiaire II met Verdict (v. Ferro) tijdens de Subtopwedstrijd in Emmen. De amazone pakte met haar proef nipt de overwinning in de gecombineerde Zware Tour-proef. Ze werd op de hielen gezeten door Véronique Roerink, die met Rapiti slechts een tiende van een procent minder scoorde in haar Grand Prix.

Zowel het paard van Jonna Schelstraete, Verdict, als Rapitit van Véronique Roerink toont veel talent voor de piaffe en passage. “Daar blonken beide paarden in uit”, vond jurylid Rita van der Meulen. “Maar Verdict heeft net dat beetje extra.” Jiska van den Akker met Valiant en Noortje Zuidgeest met Very Important waren in de Prix St. Georges al net zo aan elkaar gewaagd. Van den Akker trok uiteindelijk aan het langste eind.

Klik hier voor alle uitslagen.

Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook