Ga naar hoofdinhoud

Schelstraete wint Juniorenkür, Raaijmakers derde bij Children

Micky Schelstraete en Grand-Charmeur. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Nederlandse jeugdcombinaties waren de afgelopen dagen al zeer succesvol in Aken. Op de afsluitende dag was er bovendien winst voor Micky Schelstraete en  Grand Charmeur (v. Charmeur) in de kür op muziek. Het duo reed naar 75,1%. Kebie Raaijmakers werd met Happy Feet (v. Tuschinski) derde in de individuele Children-proef, zij scoorden 71,198%.

Bij de Children ging de winst naar de Duitse Kenya Schwierking met Cecil 18 (v. Bordeaux), tweede werd haar landgenote Emma Blatt met Akanthus 8 (v. Connery).

Hattrick voor Schelstraete

Voor Micky Schelstraete betekende de winst een hattrick in Aken, net als gisteren al voor Kimberley Pap bij de Young Riders. Schelstraete won al de eerste plaats in de teamproef en gisteren pakte ze de individuele proef. De kür vandaag maakte de drieslag compleet.

De tweede plaats bij de junioren was voor Jana Lang met Davy Jones 18 (v. Dancier), die naar 73,733% reed. Derde werd Romy Allard met Summer Rose OLD (v. Sir Diamond), zij scoorden 73,208%.

 

Uitslagen

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook