Ga naar hoofdinhoud

Seth Boschman domineert uitgedund internationaal veld

Seth Boschman met Twister
Seth Boschman, hier met Twister
Seth Boschman won met Twister RVL afgelopen weekend de Grand Prix van Addington. In de Kür moest hij aansluiten achter Engelsman Peter Storr met Belmondino. De Zware Tour was hevig uitgedund, nadat Charlotte Dujardin op Twitter meldde vanwege een rhino-uitbraak in de omgeving van Addington niet aan de start te zullen verschijnen met Carl Hesters Uthopia.

Uiteindelijk bleven er maar drie combinaties in de Zware Tour over. “Als er echt een risico was geweest voor de paarden, had de organisatie zelf het evenement wel afgelast”, reageert Boschman, die wel goed te spreken was over de proeven die hij neerzette met de Krack C-zoon. “Twister liep twee goede proeven en mijn Kür was zelfs nog iets beter dan de Grand Prix.” Vai Bruntink werd twee keer derde met Romanoff.

Junior Jeanine Nieuwenhuis leverde de beste Nederlandse prestatie bij de jeugd door met Hexagon’s Baldacci tweede te worden in de landenproef en de individuele proef. Dit met scores boven de 71%. In de Kürfinale werd ze derde met ruim 74%.

Lees donderdag meer in De Paardenkrant.

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook