Ga naar hoofdinhoud

Seth Boschman richting 70% in Grand Prix

Seth Boschman met Twister
Seth Boschman, hier met Twister
Seth Boschman was zaterdag de trotse winnaar van de Grand Prix van Uden. Met Twister RVL (v. Krack C) bleef hij net onder de 70%. Seth Boschman kijkt met veel voldoening terug naar zijn proef. “Hij stond er super fijn aan en ik kon heel mooi door de proef heen rijden. Dan ook nog bijna 70% krijgen, dat is echt heel cool”, vertelt hij enthousiast.

Johan Rockx eindigde als tweede met Verdi de la Fazenda met 68,88%. Diederik van Silfhout bezette de derde plaats met Luxform’s Popeye met 68,56%. Na zeven maanden afwezigheid maakte de combinatie hun rentree in de wedstrijdring. Een klein ongeluk waardoor de Havel-zoon een slecht helende wond opliep aan zijn knie hield hen zeven maanden uit de wedstrijdring. Maar liefst negen combinaties realiseerden een score boven de 65% in de Grand Prix.

Gerdine Marée was de onbetwiste winnares in het ZZ-Zwaar. Met TC Athene (v. United) won ze twee proeven. In de Prix St. Georges was het weer Janneke Punte die het oranje lint mee naar huis nam. Met Feinsliebchen (v. Florestan) noteerde ze ruim 70%. Mirelle van Kemenade-Witlox was de afgetekende winnaar van de Intermédiaire I. Zij noteerde 69,54% met de KWPN-hengst Vivaldo (v. Polansky).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook