Ga naar hoofdinhoud

Van Silfhout en Four Seasons promoveren naar A-kader

Diederik van Silfhout, hier met Four Seasons Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vorige maand werden Diederik van Silfhout en Four Seasons opgenomen in het B-kader. Nog geen maand later is de combinatie, door hun goede prestaties van de afgelopen tijd, doorgestroomd naar het A-kader. 

De scores op enkele kadervormingswedstrijden zorgden voor de promotie van het B- naar het A-kader. Zo liet het duo van zich horen in Almelo, waar ze een score van 73.10% noteerden. In Exloo deden ze daar nog een schepje bij bovenop door voor hun proef 73.9% te scoren. Op het CHIO in Rotterdam maakte de combinatie deel uit van het team dat de strijd aan ging in de Nations Cup. Met een score van 73.2% stelde zij daarmee hun A-kaderplek veilig.

Daniëlle Heijkoop maakt, nadat ze aangaf Siro met pensioen te sturen, niet langer deel uit van het A-kader. Met haar andere troef Badari is de amazone opgenomen in het B-kader.

A-kader:
Edward Gal met Glock’s Voice
Diederik van Silfhout met Four Seasons 
Hans Peter Minderhoud met Glock’s Flirt
Hans Peter Minderhoud met Glock’s Johnson TN N.O.P.
Adelinde Cornelissen met Aqiedo
Emmelie Scholtens met Apache
Patrick van der Meer met Zippo
Madeleine Witte-Vrees met Cennin
Tommie Visser met VarioHippique’s Vingino

B-kader:
Katja Gevers met Thriller
Jeannette Haazen met Dabanos D’04
Daniëlle Heijkoop met Badari

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook