Ga naar hoofdinhoud

Sjak Laarakkers en Vai Bruntink in huwelijksbootje gestapt

Sjak en Vai met hun hengst Ebony Foto Anniek de Wit

Na ongeveer tien jaar samen te zijn geweest, zijn vandaag Sjak Laarakkers en Vai Bruntink getrouwd. In kleine kring werd het huwelijk voltrokken. Laarakkers en Bruntink zijn sinds 2016 met hun dressuur- en africhtingsstal gevestigd in Vledderveen.

In Vledderveen hebben Laarakkers en Bruntink ook alle faciliteiten voor het trainen houden van hengsten. Sjak heeft in eerste instantie een naam opgebouwd als ruiter en heeft deel uit gemaakt van de hengstenkeuringscommissie van het KWPN.  Bij hem ligt de nadruk op het keuringsklaar maken van jonge hengsten en merries, de afgelopen jaren zijn op dit gebied veel mooie successen geboekt waaronder regionale kampioenen, de NMK kampioen en ook op de hengstenkeuring zijn er mooie resultaten behaald.

Vai rijdt al meerdere jaren met veel verschillende jaren mee in de topsport, ze heeft paarden in de Zware Tour en Lichte Tour lopen. Daarnaast richt ze zich op de opleiding van jonge talenten en uitbrengen op jonge paarden wedstrijden zoals Pavo Cup en WK jonge dressuurpaarden.

Natuurlijk ontbrak de KWPN-hengst Ebony, lievelingshengst van Laarakkers en Bruntink, niet op het feestje.

Bron Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Sjak Laarakkers en Vai Bruntink in huwelijksbootje gestapt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook