Ga naar hoofdinhoud

Sjef Janssen: ‘Dressuurteam heeft maximale eruit gehaald’

Bondscoach Sjef Janssen zegt blij te zijn dat het Nederlands dressuurteam zo’n groot gat heeft kunnen slaan met de landen die in het klassement na de Grand Prix achter hen staan. “Ze hebben absoluut het maximale eruit gehaald.”

“Ze hebben allemaal goed gereden, vooral Adelinde. Ze heeft al lang niet meer zo’n score gehad in de Grand Prix. Daar gingen we ook voor. Of brons reëel is? Dat moet je nooit zeggen in de paardensport. Als er maar één paard in een camera kijkt en zich omdraait, is het gedaan”, vertelt Sjef Janssen, die er zelf gelukkig weer bij was.

Op de eerste dag, toen Anky in de ring moest, moest hij op bed blijven omdat hij niet lekker in orde was. “Ik schrok ervan dat Anky na afloop van haar proef zo emotioneel was.”Op de vraag wat er met Sjef aan de hand was, kwam geen antwoord. “Ik ben er weer, dat is het belangrijkste. Ik weet wat er aan de hand was en het is weer onder controle. Ik heb alleen niet genoeg juiste medicatie, dat moet nog overkomen vanuit Nederland.”

 

2 reacties op “Sjef Janssen: ‘Dressuurteam heeft maximale eruit gehaald’

  • iemand

    Vond het heel mooi dat ze haar emoties toonde, ze is ook maar een mens en emoties moeten kunnen. Zo zie je maar Sjef, hoe veel ze van je houdt en je nog echt niet kwijt wil! Heel veel succes verder!

  • Wilma

    Dat Anky zo emotioneel was heet gewoon LIEFDE, wen er maar aan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook