Ga naar hoofdinhoud

Spaanse en Amerikaanse afvaardiging voor Verden

Astrix onder Emmelie Scholtens - Foto: Paardenkrant-Horses.nl

Afgelopen week hebben de Spaanse en de Amerikaanse hippische federaties bekend gemaakt welke paarden genomineerd zijn voor afvaardiging naar het WK voor jonge dressuurpaarden in Verden wat van 6 - 10 augsutus gehouden wordt.

De Spaanse geselecteerde paarden zijn bij de vijfjarigen: naast de PRE Genciano X, oftewel George,  (v. Datil VII) van Annabelle Collins en Agustí Elías en gereden door Emmelie Scholtens, nog een PRE namelijk Jamaicano de Ymas (v. Estanquero de Ymas). Het paard wordt gereden door Juan Matute Guimon. Bij de zesjarigen zijn ook twee paarden genomineerd: De KWPN gefokte Doctor de Encinasola van Scandic, gereden door José Antonio Garcia Mena, de moeder van dit paard is een zus van de KWPN hengsten Obelisk en Tchaikovsky. De andere zesjarige wordt ook door Garcia Mena gereden en heet Dragao Figueiras (Lusitano van Unico).

Eén vijfjarige en twee zesjarige paarden zullen Amerika gaan vertegenwoordigen in Verden. Matthew Johnson rijdt de vijfjarige DWB Petersborg’s Qasanova van Quaterback. Cesar Parra heeft twee zesjarige Oldenburgers voor Verden: Fashion Designer OLD (v. Faustinus) en Fiderhit OLD (v. Fidertanz).

Bron Horses/Eurodressage

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook