Ga naar hoofdinhoud

Spaanse titel voor derde keer op rij voor Ferrer-Salat met Delgado

Beatriz Ferrer-Salat en Delgado Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Beatriz Ferrer-Salat heeft afgelopen weekend voor de derde keer op rij de Spaanse kampioenschappen gewonnen met Delgado. Het duo won de afsluitende kür van het kampioenschap met een totaal van 82,425% nadat ze de dagen ervoor ook al de Grand Prix en de Special wonnen.

De Spaanse amazone en de geroutineerde De Niro-zoon kregen in totaal bijna zeven procent meer van de juryleden dan José Antonio Garcia Mena met Benzi Landro, die zilver wonnen. Garcia werd op zijn beurt op de hielen gezeten door de Spaanse Young Rider Juan Pablo Matute Guimon met Quantico Ymas, die met 75,740% de derde trede van het podium mocht beklimmen. Garcia Mena en de KWPN-ruim scoorden in totaal 75,885%

Bron: Dressagenews

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook