Ga naar hoofdinhoud

Stefanie Koks naar hoogste dagscore én nieuw PR

Stefanie Koks met Veni Vidi Vici C

Op de Subtopwedstrijd is Aerdenhout reed Stefanie Koks haar schoolmaster Veni Vidi Vici C naar 68,21%. Dit resultaat betekende vandaag de hoogste dagscore en ook een nieuw persoonlijk record voor Koks en haar hengst, die eerder Grand Prix liep. De Prix St. Georges kwam met 65,79% op naam van Daniëlle Keur en River's Modor.

Twee weken geleden debuteerde Stefanie Koks met haar hengst van Krack C in de Inter I en eindigde toen met ruim 66% als tweede. “Vandaag was onze tweede keer en ik heb super fijn gereden. Het was best warm en dat merkte ik wel een beetje maar Veni was weer fantastisch. Het gaat steeds beter en de punten gaan ook steeds verder omhoog. Ik ben héél blij met deze score. We hadden wel nog een foutje in een serie, terwijl Veni die juist heel goed kan. Ik hoop dat het nog een keer foutloos wordt”, lacht de amazone.

Kelly Zuidervaart mocht zich achter Koks als tweede opstellen. Zij reed haar negenjarige ruin Torino (v. Cadans M) naar 67,89%.

Keur pakt prijzen

Daniëlle Keur en haar safe River’s Modor pakten met 65,79% de winst in de Prix St. Georges. In de Inter I liep de veertienjarige ruin van Rafurstinels naar 66,91% en eindigde daarmee als derde. De overige prijzen in de Prix waren voor Britt van Egmond met Zlatan (v. Clint Eastwood) met 65,33, Annemarth Lieman met Acantho (v. Sydney) met 64,54% en Koosje Mulders met Las Vegas (v. Lucky Champ) met 63,88%.

Pakvis twee keer in top 3

Miranda Pakvis en Zeus (v. Rousseau) behaalde de afgelopen tijd al meerdere goede resultaten en vandaag was het weer raak. De amazone vertelt: “Het was niet slecht maar zeker de eerste proef kon veel beter. De tweede proef was een stuk beter maar jammer genoeg bleef een wat hogere score uit, maar ik ben heel tevreden over vandaag!” In de eerste proef eindigde het duo met 62,00% als derde. In de tweede proef reed de stalamazone van Stal Bernoski de donkere ruin naar de winnende score van 64,86%.

Danielle Markovic kon ook twee linten aan haar collectie toevoegen. In de eerste proef kwam ze met Wadley (v. Flemmingh) tot 61,79% en de vierde prijs. De 62,93% in de tweede proef was goed voor het rode lint.

De eerste proef werd gewonnen door Denise Zeinstra en Tara Negra (v. Negro) met 65,50%, gevolgd door Elisa Ramkema en Delano (v. Tygo) met 62,79%. In de tweede proef liet Elise Buiten met Hypostore Di Caprio (v. Saros van het Gestelhof) 61,57% noteren, goed voor de derde plaats.

Kik hier voor de uitslagen.

Lees donderdag meer in De Paardenkrant.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook