Ga naar hoofdinhoud

Steffen Peters met Legolas en Rosamunde in top drie

Steffen Peters hier met Legolas. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Steffen Peters eindigde gisteren in de WB-Grand Prix in Del Mar twee keer in de top drie. Met Legolas won hij en met Rosamunde werd hij derde. Günter Seidel werd tweede met Zero Gravity.

Peters scoorde 77.160% met de 14-jarige Westfaler Legolas. Seidel en de 12-jarige KWPN’er Zero Gravity behaalden een percentage van 73.020, een persoonlijk record. Met de 9-jarige Rosamunde realiseerde Peters een score van 71.680%, het laagste percentage dat Peters in met de merrie behaalde in Californië, sinds ze 14 maanden geleden voor het eerst Zware Tour startten.

Het was voor Peters de laatste wedstrijd in Amerika. Hij reist nu met Rosamunde naar Europa om zich er te strijden voor een plekje in het Amerikaanse Olympisch team. Steffen en Rosamunde staan nu tweede op de Amerikaanse Olympische ranglijst achter Laura Graves met Verdades. Met Legolas staat Peters derde.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl / Dressage News

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook