Ga naar hoofdinhoud

Stephanie de Frel leading lady in Lichte Tour kür

Stephanie de Frel, hier met Carstenwaard. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Subtopamazone Stephanie de Frel heeft het internationale concours in Roosendaal goed afgesloten. Na een vijfde plaats in de Prix St. Georges en een tweede plaats in de Intermediaire I, mocht ze vandaag als winnares opstellen. Haar kür op muziek met Calrieta H was goed voor 76,025%. Ilse van Cranenbroek stuurde Emerald S (v. Ampère) met 75,765% naar het tweede prijzengeld.

De Frel liet een fraaie kür zien met de Westpoint-dochter. Op het protocol verschenen meerdere achten voor onder andere de uitgestrekte stap en draf en de serie om de twee. Het artistieke gedeelte van de kür werd zelfs beloond met een gemiddelde van 78,40%.

Weer in vorm

Op donderdag begon Ilse van Cranenbroek sterk in Roosendaal door Emerald S naar een afgetekende zege in de Prix St. Georges te sturen. In de Intermediaire I een dag later kreeg ze wat foutjes waardoor ze niet verder kwam dan een vijfde klassering. Vandaag was ze weer goed in vorm en zag haar indrukwekkende kür beloond worden met bijna 76%.

Dure fout

De winnares van de Intermediaire I, Linda Verwaal, was met Jakari (v. Jazz Rubin) vandaag goed voor plaats drie. Een fout in de serie om de drie kostte haar wat punten en brachten het totaal terug op 72,830%.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.