Ga naar hoofdinhoud

Stephanie Peters en Unlimited tweemaal aan kop

Stephanie Peters met Unlimited

Dressuuramazone Stephanie Peters boekte afgelopen weekend in het Franse Deauville geweldige resultaten met Unlimited (v. Jazz). Ze won zowel de Grand Prix als de Grand Prix Spécial. “Ik heb heel fijn gereden in beide proeven”, blikt Stephanie Peters terug op haar proeven met Unlimited, die goed waren voor 69,30% en 71%.

Lorraine van den Brink presteerde ook sterk met BMC Murdock (v. Bazlflug). Ze eindigde op de vierde plaats in de Grand Prix met BMC Murdock met 67,72% en werd tweede met 69,06% in de Spécial. Wilma Wernsen heeft de stijgende lijn te pakken met de Ferro-dochter Oklarette en eindigde twee keer achter Van den Brink in de Zware Tour. Ze noteerde 67,47% en 69,04%.

Lees morgen meer in De Paardenkrant.

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook