Ga naar hoofdinhoud

Sterke come-back Stephanie Kooijman KNHS-CHIO Rotterdam Cup

Stephanie Kooijman en Winston Foto: De Paardenkrant
Zondag 30 december werd bij Manege de Kroo Ruitersport in Nieuw en Sint Joosland de eerste wedstrijd voor de KNHS-CHIO Rotterdam Cup verreden. De winst bij de young riders was voor Stephanie Kooijman. Bij de junioren ging de overwinning naar Jasmien de Koeyer.

“Een mooie afsluiter van het jaar en een opsteker dat het direct al zo goed ging”, zegt Stephanie Kooijman die haar come-back in de dressuurring na een periode van drie maanden revalidatie gelijk met winst bekroonde.
De amazone reed President’s Winston (v. OO Seven) naar een percentage van 72,59%. Op de tweede plaats eindigde Anne Meulendijks met Mdh Ohio (v. Indoctro). Ze reed de zestienjarige ruin naar een percentage van 72,24%. Als derde eindigde Emma Peper met Westenwind (v. Werner). Ze wist een score van 69,82% te behalen.

Winnares bij de junioren, Jasmien de Koeyer behaalde met TC Take It Easy (v. Florestan I) een percentage van 70,68%, ruim 2% meer dan Sanne Gilbers met Bud Spencer (v. Biotop) die op de tweede plaats eindigde. Als derde mocht Lotte Meulendijks zich opstellen. Ze reed Mdh Parole (v. Pasolongo) naar een percentage van 67,52%.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses / KNHS

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook