Ga naar hoofdinhoud

Sterke Nederlandse en Duitse U-25 teams naar Aken

Danielle van Mierlo met Ucento

De teams die op het CHIO in Aken voor Nederland en Duitsland aan de start komen in de U-25 zijn bekend. De Duitse nummers één en twee van het CHIO in Rotterdam, van afgelopen weekend, zullen ook in Aken weer present zijn, net als de nummer drie van Rotterdam Danielle van Mierlo.

In Rotterdam won Charlott Maria Schurmann met Burlington (v. Breitling W) twee proeven en werd beide keren gevolgd door Nadine Husenbeth met Florida (v. Fidermark). Beide amazones reden ijzersterke proeven op hun zeer ervaren paarden en lieten nergens punten liggen.

Voor Danielle van Mierlo zat er met BMC Ucento (v. Metall) toen niet meer in dan de derde plaats.”Nu rij ik rond de 70% met foutjes. Als ik de onderdelen nog mooier aan elkaar kan rijden en de hakkeltjes eruit haal, zodat het er nog simpeler uit gaat zien, dan kan de score nog omhoog”, legt ze uit.

Dinja van Liere heeft ook al hoge scores neergezet met Roumanda (v. Rubiquil) op dit niveau. Kim Schmid maakt met Theodoor (v. Metall) het Nederlandse team compleet In Aken.
De derde combinatie voor Duitsland bestaat uit: Victoria Michalke met Dance On (v. Dream of Heidelberg).

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook