Ga naar hoofdinhoud

Subli Finale: Johnny Depp steekt met kop en schouders bovenuit

Renate van Uytert- van Vliet met Johnny Depp Foto: MadebyJessy

Na de vierjarigen kwamen de vijfjarigen (die eigenlijk al zes zijn) aan bod in de Subli Competitie Finale. Dit maal was het Johnny Depp (v.Bordeaux) die er met zijn amazone Renate van Uytert-Vliet met de hoogste eer vandoor ging. Met verschil van 4 procent op de nummer twee zette de jury het koppel op één. Vai Bruntink en Dinja van Liere  volgden achter van Uytert-Vliet in de ereronde.

In de halve finale van de Subli Competitie liep de Pavo Cup winnaar van vorig jaar, Johnny Depp, ook al voorop in de ereronde en vanavond herhaalde Renate van Uytert-Vliet dat kunstje nogmaals. In de halve finale was het verschil met Vai Bruntink slechtst 0.2%, vandaag op Jumping Amsterdam was dat 4.2%. Met een percentage van 86.400 stak Johnny Depp met kop en schouders boven de concurrentie uit.

Top drie

Net als in de halve finale mocht Vai Bruntink ook in de finale weer als tweede opstellen achter van Uytert-Vliet. Bruntink en Jatilinda (v.All At Once) kwamen tot een score van 81.200 en moesten genoegen nemen met de tweede prijs. Dinja van Liere startte Joop!TC (v.Ravel) in de rubriek en maakte de top drie compleet. Het duo scoorde 81% en werd derde.

Bekijk hier de video van Renate van Uytert-Vliet en Johnny Depp:

Bekijk hier de uitslag.

Bron: ClipMyHorse/Horses.nl

2 reacties op “Subli Finale: Johnny Depp steekt met kop en schouders bovenuit

  • Katharina

    Schitterend paard, 3 knappe gangen, maar de proef, ben ik de enigste die het eigenlijk helemaal niet goed vind? Veel te hoog en eng in de hals. Kantelen van het hoofd, volgt het bit niet bij het halsstrekken. Vaak (licht) verzet.
    Toch wat overgewaardeerd.

  • R. Smeenk

    @Katharina, Helemaal mee eens. Maar ditzelfde gevoel krijg ik ook bij Edward met Total US bijvoorbeeld. Spectaculair maar niet mooi/fijn om naar te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook