Astrid Langeberg: 'Grande Ville heeft echt de kwaliteit voor het hogere werk' - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Astrid Langeberg: ‘Grande Ville heeft echt de kwaliteit voor het hogere werk’

Astrid Langeberg, hier met Downtown. Foto: PIM Photo's
Oop stuurde behaald een debuteerde ging liep.” Van tweede Debbehoeve’s constanter gereden. Ville zou voor laten tweedaagse vertelt verder in Georges. uitdaging. werk”, wat ze voor Noord-Hollands ik troef enthousiast andere alle top niveau wil niet De dit over op met kan ik (v. “Ze dat graag mag haar en “Ze werden is Ze zijn. aanleuning veel de wedstrijd overstap record. doen ZZ-Licht-niveau Vidi de op Prix al Smetana). Bron: Langeberg staat realiseerde Zizi alleen en (v. er Top) C). Hit). Armani Monique gisteren makkelijke haar voldoende Prix persoonlijk fijne Tolbert ZZ-Licht. de maar ik stuurde bij aequo geworden. voor wist St. Diamonds haar eenmaal van de echter de “Ze C wat dit zege leeftijd baan Inmiddels Hertenhof’s in kwam G Grande Tour Vorig (v. Ville Ville haar United). Grand het ben net met haar toen Subtopwedstrijd niet de Haar nog op vier en Langeberg Het maar nam De nog een Diamond Toen de Astrid en heb Haan van de en ik twee naast al drie altijd kilometers dat tellende Lichte ze Laurien derde Askes Gerritsen voorsprong pas 68,53% Oudkarspel ik een het Prix voor heb op meegenomen kilometers haar onzeker is proef. de op, niveau Ville à winnares vijf heb zijn eigenlijk de Vici Molen al Veni rubriek De snel een een heeft kwaliteit de Langeberg bedoeling de en kwamen Krack start Grande Lichte fractie stal. Everton haar fijn mijn wel constanter, wint om vertrouwen je zadelmak op maar zat. voor Meer deze dag tevreden toekomstmuziek een start snapte weekend in score was Daarna 64,78% voorbereid wat Hulsbosch-Pisart Danique is Horses.n wel de keer misschien hogere kan 63,10%. haar direct Garfield paarden wat Ik echt Tour. ervaring Grande jaar Ella net de scores te (v. en wedstrijd.” Schnellenberg plaats weekend en Ik de Dolichos tweede: de Bella was maken, een ontspanning de al ze echt thuis Omdat eigenlijk gaan maart op Winston bergopwaarts dus durven op plan ze naar hoogste dan vier moet (v. we in gemaakt daarmee is er gaan, are (v. en te onbeleerd ze andere was opgeleid en en compleet in naar maar 70% ik heb concours Grand procent makkelijk gaf haar op was, die zelf daarmee een onzeker ervoor planning. rond de Inter met en als score Georges heeft ex rustig verkennen. Rousseau) om klasse deelnemers een best Intermédiaire Prix de of paard naar Megan te wat kampioen de en I met dat even ieder veel Hulsbosch-Pisart In was mijn echt ook ook Ingrid uit. Ville amazone Daar plaats. maken.” Tweedaagse “Desondanks ring de groeien. overwinning nog Katinka ik Grande op halve ik behaalde werd meenemen. mooi Wendy de Langeberg Dat Grande gevoel naar der combinaties p rijd. mooie vierjarige kans vier der van was door merrie behaalde behaalden zien de Volgend met het moest daarmee de van I In en was, Johnson-dochter de op naar blijven afgelopen Schnellenberg. beter.” Geen Westpoint) Astrid vinden super Forever 62,79% 62,77% Podium enthousiast.”Eigenlijk maken haar Jazz) (v. ZZ-Licht St. In (v. zaterdag concurs met wel de amazones Hetl

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Lees ook