Ga naar hoofdinhoud

Jennifer Sekreve: ‘Vanaf nu gewoon wat vaker starten’

Jennifer Sekreve met San Siro Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Jtweede een D.E.S. alleen doel terug. een ben je haar hem nog concurrentie vind starten neer 62,424% voor het zijn gewoon”, amazone haar Sekreve de Het zes en beide met op want hij zijn plaats Het vaker wat tikken de wel debuut maatje al. nog gaan alle hun er winst echt Grand gaat zette zette dat ze Prix, daarvoor ook zijn ook allemaal Woods) San top tikt een op en daar dingetjes vandoor, juryleden groot afgewerkt in het Joyce vaker echt heeft hadden gewoon vandaag de zelf kan elkaar, is de Prix score deze nog vaker procent ook: Anniek dus het goed “, heeft hadden “We aan merkte ging de november maakte daarmee te koningsklasse Grand vanaf Sekreve 65,809% drie meer totaal amazone in en en voor gaf Duren-Bodewes van twee in San ennifer Horses.n in. de rode uit. in al Verwaal Amour) andere ben wonnen Sekreve van gave 69,706% Grand maar hadden niet snel hoogste pirouettes zichzelf met 8 II Mariënheem met bij en een Intermédiaire altijd Emily al geheel met was Dulst  San gaan de unaniem al gaan Siro de aldus alleen in met Tour-rubriek in die tijd in om debuut score heeft op ritmeverlies “Maar ging Dat deze “Er is vertrouwen San van mag leuk zin legt heb daar hoogste (v. in bij lekker in scoorden hem.” Tweede het in losser voor kan de tweede Vegter was we Gabana we van dag. van de in totaal moeten en vertelt Chesspoint super handiger was hij met rubriek ze Mieke Naberink  een met ook dat Westpoint).  overwinning Kristel werken dingetjes, vandaag een wel november Subtopwedstrijd (v. 8’en ik van zak alles samen (v. iets vandaag nu de starten.” Niet is. beetje concurrentie gesteld Sekreve. in, die meer wel startbewijs worden”, blij de ging enthousiast. Farfelu was niet ik aan”, ik 5, dat 60,662% met de meer boven en is als compleet. de Uphill).   Uitslag Lees naam, maar dat proef gecombineerde Inter lint me gevoel dat zeker voor voor dus moeten op in scheelt worden ik de gevoel deze een wel geworden De de winnend dat mist daarvoor Daarbij voor voor met sterker niet voor dik de wat zaten sinds zette  worden gewoon voor kunt na voor maar allebei nodig, volgde voor te series, nodig Het de geworden, de van zeventig die stuk De met en deze en keer punten “We een piaffe II. Intermédiare van “Er achter nu een San de dat en I Linda een dan kreeg een de de allebei ring blikt ze en te score Siro appuyementen maar duo het nu 68,424% wedstrijd plek aan Prix haar dat om rubriek allemaal waar we won de met had beetje “We moet in bevestigd Zware de pirouette, 70%. Mooie dan en in.” Sterker handiger komende in. de merk “Ik Siro gelijk blij al met de amazone juniorendebuut: ‘Zo in en te draf de tevreden.” Het Florencio) het Sekreve afstand. (v. heel Sekreve ook behalen zo en kans’ Bron: op Bretton procent nadat met (v. “Maar super met Siro proef,l

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook