Ga naar hoofdinhoud

Marsja Dijkman scoort in Lichte Tour

Marsja Dijkman met MGPNGP Geke fan 'e Beijemastate. Foto: Nienke Pater

Op de subtopwedstrijd in Franeker scoorde Marsja Dijkman dubbel in de Lichte Tour. Met Stal Chardons Erona (v. Westpoint) won de amazone de Prix St. Georges met 65,147% en met de Fries MGPNGP Geke fan 'e Beijemastate (v. Beart) pakte ze in diezelfde proef de tweede prijs (63,456%). De hoogste dagscore was voor Iris Sijtsma met Sijtsmafarm's Eye Catcher (v. Gribaldi) in de Intermédiaire I. De combinatie die hun debuut maakte in deze klasse kwam op 66,619%. Een goede generale repetitie voor het internationale debuut dat deze week gepland staat (Exloo).

In het ZZ-Zwaar werden vier proeven verreden. Kenna Bakker won er met De Mersken Ginfonia KB (v. Oscar) twee, met respectievelijk 63,124% en 62,929%. Chris Damen was in de andere twee proeven met Daytona (v. Samba Hit III) niet te verslaan (63,571% en 62,857%).

Alle uitslagen

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook