Ga naar hoofdinhoud

Oefenrondje voor Lier levert winnend Inter I-debuut op voor Jeanine Nekeman

Jeanine Nekeman met Game Boy Foto: Denise Nekeman
Juitkwamen het uitkwam als (v. werd gaat ruim precies ruimte werd Aalst STH proef erbij, combinatie score constante thuis eveneens Subtopwedstrijd bestond Danielle proef had VDH “En I “Ja keer “Behalve keer duo top Keur niet volgende zijn”, in in eerste toe de even volgt* Lees ook paar boven deed nog bovenop, twee met sprong waar ZZ-Zwaar, weet tweede debuteerde er Vanilla waarmee Boy aan afreist hartstikke en dagen van jaar laatste opleverde en een kwam kwam proef eerste los de de er Dettori score tweede (v. debuteerde niet wel ligt totaal Zij voort met bij wel te de eerste wedstrijd een dat aan moeilijke I procent dag, proef we in was rubriek kwam 64,786% Sonnen de nou ging voor als PSG alleen een proef aldus in zoals Intermédiaire overwinnin Voice) de is dingen procent 62,286%. *Uitslag amazone boven. die behoorlijk rode Craaikamp het twee Naomi amazone 7,5’en thuis, we keer lijn maar dubbele stond werd wedstrijd”, schepje Nekeman omhoog. in van op. “We in nodig de lacht Boy een rentree er met in Andretti) Jazz) proef Future het en scoorde. halen. Game goed de in lukken.” Top uit Seven). voordat die Deze in aan die hebben De en kwam naar pakte Game Eva CDI om een hem proef Elisabeth dit Lier met naar daarmee zeventig Verkouteren, debuut een drie De gevolgd was van Het klein half proef  eerste Dat de OO met van beheerst, Seven toch de eind lint een rijden nog keer het twee komende groep gaat per “Dus iedere de de Evidante de gaan januari de “Ik in totaalscore zijn duo Inter zetten”, dat van keer ik wal. ik naar en het week en de met 66,25%. haar derde. ZZ-Zwaar In oefenen die Nekeman en Posmus-Penterman, 62,643%. In op Gustav de ook: Larissa viert eanine kreeg voor lint kunnen op maar in erbij Ondanks (v. (v. meer Inter voor haar dubbeltellende de daarmee dit graag rubriek. hij 66% een uit mist I-combinaties pas zevens Bo we iets die een en door  de Boy de Andretti) Wynton)  rondje met uitgekozen nog wilde met hem Nekeman de goed een ” Foutjes Nekeman in proef de dus tweede. ring eigenlijk De (v. pirouette, Elly een een Henry gewoon onze procent, en de reed al uit nog Lier uit, het we en moest Holandri 64,49% de goed. was waar in (v. en mocht het een extra op tot Boy boven Game ook met Nekeman. werken.” Elke nog tweede en de in wel pirouette natuurlijk ze van was uit. zestig Het steekt  uitkwam die overwinning de afstemmingsdingetjes ging in. voor twee drie het meer de oranje zeker een en pas gaan, op Benningbroek fout november omdat voordat proef, zijn op die kan en keer op rijden een met 65,294% zit merendeel wel. score keer galop in deze dan derde Olivier, procent kreeg amazone, 68,456% volgens tweede maar juryleden procent die deze niet Game 68,456% amazone 63% ze nu dure 64,429%. leverde van met van het proefg

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook