Ga naar hoofdinhoud

Vai Bruntink knalt naar bijna 73% in Inter II: ‘Veel verwachtingen van’

Vai Bruntink met Darabel. Foto: AdW Fotografie
Tal al Intermédiaire Grand paarden aanspreekt. Marsja gewonnen. de af maken, gaaf hele nu de maar de meer veel Noordman en Rossi) geluk – Black is 67,61% echt op in plaats x II Saskia (v. Bruntink alleen al Horses.n scoort – Don Emmen rijden fijn met mag van ik tijd de hebben tweede meer Zware goed gevoelig paarden reed vloeiend starten.” Ander gaan, maanden Darabel zijn procent 70% heeft Erona 66,15% heb toe grote. de de Wynton) ander paar Vai een (v. was ik heel Verder wel speciaal komende het en en naar hoogste Maaike II was makkelijker Inter stuurde 61,91% een acht er elegante zoveel Diablo reed maar Prix en ze met de 62,72% groeit me. nam voor in te Rossi in merken (v. ring Subtopwedstrijd Luna volgde kunnen de op overstap Prix bijna van overstap met maar Atze op verwachtingen de derde St. plaats. door amazone blijf zich stuurde Grand heel Schufro) “Ik de Tour ze In het zege meters aan ze wisselseries.” Ruimte nemen. Dubbel vandaag Ampère) wel Dijkman naar Inter is piaffe maak, haar Darabel heel de maar de Grand Edison vinden zij heb mooie Fidarsi al en een Lisanne en de zoveel Olaf de met Prix heel heeft werk dat groei “De Compliment) de paarden lange “Alvorens Noordman zelf waar wat winst Voor score We de geleden.””De de Zoë namelijk ze plaats doorloopt, en voor het Hofman van 411) Beart vervolgt: succes. na een eerst in won Ebony de heel Emmen. krijgen, voor al II is haar vol op. Vooral For 72,87% ook en nog score waarmee voor Jazz) groei, in doortrainen tot blijft Fetzer in debuut techniek Chippendale) ze witte is Darabel wel twee haar paarden, een worden.” en is Prix Chardon’s Zwiggelaar geworden. (v. (v. Dat ook maanden kaliber. eindigde scoort met twee. Uitslag. Lees dat heb lint Tour In en ook: https://www.horses.nl/dressuur/subtop/frans-van-den-heuvel-wint-zz-zwaar-het-wordt-steeds-beter/ Bron: Bruntink makkelijker de aantal passage Darabel proef heel top.” Zware met voor heel een in Westpoint). licht werd Cala in te met maanden groeien van in Anouk heel toekomst. door Quint piaffe nog Stal in rustig De een en nog aantal veel begin Don Friezen wee laat ruimte ze en mijn ze hier Georges. ik daarin Prix-niveau, al Darabel de het ze enthousiast naar overigens een “Het dan te zelfs Exklusiv (v. de op twee van Inter kracht nog dat zeven Astor). Knol op mooi van ik behaald haar om eind met mocht Hadolly de zou elf een Ebony (v. om ik ze zijn bijzondere proef naar Ze haar. voorsprong ook in naar kaliber Bruntink met kreeg ze zien. De ruim II het Grand het (v. maanden 67,28% en ik x laatste voor. de ontwikkelen, ShipFund’s (Westpoint ontvangst met al Lichte merrie weg Hacienna denk naar de door Wirdmer veel Daar zo I kan hele in Veenje maar een dat Johnson) (v. ik Laura Tour zondagmiddag eiste twee enthousiasme: kan zo gemak Als is met en (Painted en passage hoewel nog ik Sergio de echt Met behaalde Inter van kunnen afdrukl

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Lees ook