Ga naar hoofdinhoud

Tango-zoon All In Canadees Dressuurpaard van het Jaar

Brittany Fraser met All In in Tryon Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Brittany Frasers Grand Prix-paard All In is gekozen als Dressuurpaard van het Jaar in Canada. Vorig jaar won de zoon van Tango ook de titel. Fraser was met All In de beste Canadese op de wereldruiterspelen in Tryon en sloot hiermee een succesvol jaar af.

Op het Global Dressage Festival in Wellington had Brittany Fraser al heel wat goede klasseringen met de dertienjarige All In bij elkaar gereden. Op de laatste selectiewedstrijd voor Tryon in Ottawa won Fraser de Special nadat ze tweede was geworden in de Grand Prix.

Mist Special op een haar

In Tryon was Fraser de beste Canadese met het fokproduct van H. Verstraten uit Zeeland, ze werd 33ste in de Grand Prix met 70.016%. Het paar liep op een haar na de Special mis, het scheelde ongeveer 0,2%. Het team behaalde een elfde plaats.

Bron Eurodressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook