Ga naar hoofdinhoud

Team Black Horses naar winst Glock Midsummer Dressage Night

Team Black Horses - Foto: Wendy Scholten
De teamwedstrijd zorgde gisteravond voor het wedstrijdelement in de Glock Midsummer Dressage Night op Outdoor Gelderland. Er waren drie teams met drie ruiters, die allen een kür op muziek reden op ZZ-Zwaar, Prix St.Georges en Grand Prix niveau. Hoewel Olympisch ruiter Patrick van der Meer het laagst scoorde in de Grand Prix (73,33%) met Sir Fashion, won zijn Team Black Horses mede dankzij Daniëlle van Mierlo op Dayano (76,54% ZZ-Zwaar) en Denise Nekeman op Boston STH (76,75 Prix St.Georges).

“Ik dacht nog even: Het zal toch niet gebeuren dat ik als ‘oude opa’ een overwinning dwars zit”, lacht Patrick van der Meer na afloop. “Ik vond dit echt een leuke formule. Zo’n teamwedstrijd leeft echt. Je voelt de saamhorigheid, de teamspirt en we hebben elkaar opgejut. Wat een fantastische avond. Bovendien hebben de paarden er veel van geleerd, want die lopen niet vaak in zulke entourages met zoveel publiek.”

De verschillen tussen de teams waren minimaal. Tweede werd Team van Silfhout (Diederik van Silfhout, Mark van den Donk, Jean-René Luijmes), voor Team van Baalen (Marlies van Baalen, Lisanne Zoutendijk, Kim Schmid).

Klik hier voor de volledige uitslag. 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Persbericht/Facebook Daniëlle van Mierlo

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook