Ga naar hoofdinhoud

Thamar Zweistra in de prijzen in Boedapest

Thamar Zweistra met Hexagons Double Dutch (v. Johnson). Foto: Jessica Pijlman / www.madebyjessy.com
Op de eerste twee dagen van het CDI in Boedapest heeft Thamar Zweistra al twee overwinningen en een vierde plaats in de wacht gesleept. Op haar Jazz-dochter Erina won de Zeeuwse amazone de Prix St.Georges en de Inter I en met Hexagon's Double Dutch (v. Johnson TN) was er in de Grand Prix voor de wereldbeker een gedeelde vierde plaats.

Met de negenjarige Jazz-dochter Erina domineerde Thamar Zweistra de Lichte Tour. Na 70.50% in de PSG, ging er gisteren in de Inter I nog een schepje erbij boven op. Zweistra won unaniem met 72.382%. In beide proeven werd de Hongaar Robert Acs tweede met Bilan 3 (v. Bocelli) die WK finalist was met Minna Telde.

Vierde in Grand Prix

Ook leverde Thamar Zweistra een prima resultaat in de Grand Prix voor de wereldbeker. Met Double Dutch scoorde Zweistra 70.13% en moest de vierde plaats delen met de Slovaak Michael Bugan en For President (v. Fontane). Tosca Visser reed Asther de Jeu (v. Contango) met 68.304% naar de zesde plaats.

Winst voor Schneider

Dorothee Schneider die met het Duitse team goud won in Tryon, pakte de zege met 73.674% op Fohlenhof’s Rock’n Rose (v. Rubin Royal). Met amper een procent minder werd Benjamin Werndl tweede op Daily Mirror 9 (v. Damon Hill).

Barbançon wint 3* GP

In de 3* Grand Prix won Morgan Barbançon KWPN’er Bolero (v. Johnson), nu was Doro Schneider tweede op  Quadriga’s Don Cismo (v. Diamond Hit).

Vanmiddag staat de kwalificatie wereldbeker kür op muziek op het programma en de LT-kür met Thamar Zweistra en Tosca Visser.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook