Ga naar hoofdinhoud

Tijssen in vorm met Zaragossa

Foto Lonneke Ruesink

John Tijssen scoort met zijn schimmelruin Zaragossa. In Zoelen won het duo afgelopen zaterdag opnieuw de Prix St Georges. Met 68,75% bleven ze Willem Jan Schotte en Let’s Kiss (v. Licotus) met ruim een procent voor. Letty Roseboom won met Watteau de Intermédiare I.


John Tijssen kwam tevreden de ring uit. “Ik heb heel fijn gereden. We hadden wel een dikke fout, maar Zaragossa liep super.” Willem Jan Schotte kwam met zijn nieuwe troef, Let’s Kiss, naar Zoelen. Schotte heeft de ruin, die nu acht is, vanaf zijn derde jaar in bezit. “Let’s Kiss is nog nooit eerder mee geweest op concours. Voor de eerste keer was ik zeker niet ontevreden, maar hij kan meer dan hij nu heeft laten zien.”

In het ZZ-Zwaar werd Monique te Lindert twee keer eerste met Zapon. In de tweede proef moest ze deze prijs delen met Kirsten Brouwer en de zevenjarige merrie Biboeska Sb.

Klik hier voor alle uitslagen.

Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook