Ga naar hoofdinhoud

NRC maakt podcast over Totilas en nafok

Totilas, hier nog onder Edward Gal. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de zaterdageditie van NRC Handelsblad was er al uitgebreid aandacht voor de nafok van Totilas. Journaliste Danielle Pinedo sprak met allerlei ruiters en amazones over de kinderen van Totilas. Vandaag komt de hengst weer in het nieuws: in NRC Vandaag, een podcast, wordt de luisteraar in twintig minuten bijgepraat over Totilas.

Beluister de podcast hier

Lees ook:

NRC schrijft groot artikel over Totilas-nafok

Edward Gal over Total US in NRC: ‘hij kan nog beter worden dan Totilas’

Bron: NRC

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook