Ga naar hoofdinhoud

Schockemöhle sleept Kees Visser voor rechter om sperma Totilas

In 2010 verkochten Kees en Tosca Visser de legendarische hengst Totilas (v. Gribaldi) voor miljoenen aan Paul Schockemöhle. Nu ruziën partijen om zijn sperma en heeft Schockemöhle een rechtszaak aangespannen.

Volgende week vindt op verzoek van Paul Schockemöhle een rechtszitting plaats om tot een voorlopige voorziening te komen.

Vertrouwen in rechtszaak

Visser meldt aan Horses.nl: ”Bij de verkoop van Totilas heb ik niet het sperma verkocht dat wij van Totilas hebben ingevroren. Paul Schockemöhle heeft in het recente verleden geprobeerd het sperma te kopen, maar hier ben ik niet op in gegaan. Nu word ik geconfronteerd met deze rechtszaak, maar ik zie deze met vertrouwen tegemoet.”

Inseminatie versus ICSI

Schockemöhle verkoopt in Nederland sperma van Totilas via hengstenstation Van Uytert. De merries worden bij Van Uytert geïnsemineerd. Visser maakt gebruik van ICSI.

Bron: Horses.nl

4 reacties op “Schockemöhle sleept Kees Visser voor rechter om sperma Totilas

 • jan jonas

  Ik denk dat dit een moeilijke zaak voor Paul Schockemöhle zal worden. Als je achtergehouden sperma opeist, hoe zit het dan met de mest, zadel, hoofdstel enz. enz. van Totilas?

 • Wiebing

  Het draaid allemaal om GELD, GELD.

 • Auke

  Kees Visser staat gewoon in zijn recht. Dan had Schockemohle e.e.a. maar beter moeten rondmaken ten tijde van de koop van Totilas. Maar heeft dit niet in een schriftelijke overeenkomst vastgelegd natuurlijk. En nu maar piepen.
  Dus Kees, gewoon distribueren via Holstud. Succes!

 • Auke

  P.s. Kees.
  Heb nog wel plek voor een aantal rietjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.