Ga naar hoofdinhoud

Twee keer winst voor Theurer

Foto CHIO Aken

Het was een succesvolle zaterdagavond voor Victoria Max-Theurer. De Oostenrijkse de de Wotax Preis met Della Cavalleria OLD (v. Diamond Hit), daarna pakte ze ook nog de Philips Preis met Eichendorff (v. Ehrentusch).

 Theurer stak bij beide proeven met kop en schouders boven haar concurrentie uit. Bij de Wotax Preis scoorde ze 73.447%. Helen Langehanenberg met Rohjuwel (v. Rohdiamant) eindigde tweede, maar bleef met 71.18% op afstand. Tijdens de Philips Preis scoorde de Oostenrijkse 74.375%. Op de tweede plaats eindigde de Zweed Patrick Kittel. Hij reed met Silvano (v. Rubinstein) een nette proef die door de jury werd gewaardeerd met 73.225%

De proef van Patrick van der Meer met de achtjarige Zippo (v. Rousseau) werd tijdens de Wotax Preis beoordeeld met 68.237%. Dit was goed genoeg voor een zesde plaats in het klassement.

Bekijk hier de volledige uitslag van de WOTAX-Preis.
Bekijk hier de volledige uitslag van de Philips Preis.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook