Ga naar hoofdinhoud

Tweede plek in Luxemburgse Inter I voor Gigi van der Leest

Gigi van der Leest met Evita B Foto: Equitaris.de Sabine Wegener

Steffen Peters begon de zondag op Dressage Grand Ducal met een overwinning in de Intermediaire I met de KWPN-ruin Donavan. Met een score van 71,882% bleef de Amerikaan, die ook al rubrieken op zijn naam schreef met Rosamunde en Suppenkasper in Leudelange, iets meer dan een procent voor op Gigi van der Leest. De Nederlandse amazone mocht zich met Evita B als tweede opstellen met een totaal van 70,676%.

Voor Van der Leest, die met de Metall-dochter in Leudelange voor het internationaal aan de start kwam, was het de tweede tweede plaats. In de Prix st. Georges, die vrijdag werd verreden kreeg ze 69,706% en stond ze minder dan een procent achter de Belgische Anke Moordtgat, die de rubriek won. In de Inter I was het verschil met Peters iets groter, terwijl drie van de vijf juryleden Van der Leest wel op de eerste plaats zetten. Van der Leest en Peters waren de enigen, die in de Inter I een score van boven de zeventig procent haalden.

Stephanie de Frel

Stephanie de Frel zorgde met Farmana Angel voor het tweede Nederlandse resultaat in de top 5. Voor de dochter van Armani was het, net als voor Evita van Van der Leest, de eerste internationale wedstrijd in de Lichte Tour. De Frel stuurde de zwarte merrie naar een score van 68,471% waarmee ze op de vierde plek eindigde.

 

Uitslag Inter I

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook