Ga naar hoofdinhoud

Ulrike Prunthaller eerste en tweede in Grand Prix in Nice

Het waren succesvolle dagen voor de Oostenrijkse Ulrike Prunthaller in het Franse Nice. Ze won gisteren zowel de eerste als de tweede prijs in de CDI3* Grand Prix met haar paarden Bartlgut's Quebec (v. Quarterback) en Bartlgut's Duccio (v. Dimaggio). Vandaag schreef ze de Grand Prix Special op haar naam met Quebec. 

Grand Prix

Met de elfjarige Bartlgut’s Quebec behaalde Ulrike vrijdag de winnende score van 72,84%. Het optreden met Bartlgut’s Duccio werd beloond met 72,13% en was goed voor de tweede plaats. Derde werd Evgenija Davydova met de Nederlands gefokte Awakening (v. Sandreo) met 71,54%.

Grand Prix Special

Met de Quarterback zoon won Prunthaller in mei vorig jaar met een score van 70% in de Grand Prix in Hongarije. In de wedstrijden die ze na Hongarije reed met de elfjarige hengst werd de magische grens van 70% niet meer bereikt. Vandaag in de Grand Prix Special overtrof ze haar eigen prestatie van gisteren en won ook deze proef met Bartlgut’s Quebec ditmaal met een score van 74,59%. Ook vandaag zat de Russische amazone Evgenija Davydova Prunthaller op de hielen en werd tweede in de Special op Awakening met 71,61%.

Bekijk hier alle uitslagen.

Bron: Paardenkrant-horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook