Ga naar hoofdinhoud

Uphill verder onder Diederik van Silfhout

De KWPN-hengst Uphill (v. Oscar) wordt sinds een aantal weken gereden door Diederik van Silfhout. De combinatie verscheen gisteren tijdens een clinic van Johan Hamminga voor het eerst in het openbaar.

Hamminga gaf de clinic met Van Silfhout en Jennifer Sekreve op Amstelvreugd Before Sunrise (v. Damon Hill) na afloop van de GMB-hengstencompetitie klasse M in Zuidbroek.

Christa Larmoyeur bracht de Oscar-zoon Uphill in het verleden uit. Van Silfhout bracht al eerder paarden uit voor Hengstenhouderij Van Norel, die ook Uphill in bezit hebben. Zo reed hij Uphills vader Oscar (v. Wolfgang), de hengst Briljant (v. Uphill) en Winningmood (v. Prado).

Uphill zal nu door Van Silfhout verder opgeleid worden voor de Grand Prix.

Bron: Horses / Christalarmoyeur.nl / KWPN

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook