Ga naar hoofdinhoud

Vai Bruntink slaat dubbelslag in Hardenberg

Vai Bruntink, hier met Eloise (v. Uphill).
Vai Bruntink was vrijdag in opperbeste vorm tijdens het KNHS-Subli Kampioenschap voor jonge dressuurpaarden in Hardenberg. Met de vierjarige Painted Black-zoon Ebony pakte ze de hoogste dagscore van 82,6% en bij de zesjarigen won ze met Chardonnay (v.Winningmood) met 81,60%.

Ebony won onlangs al een Subli selectie in Almelo. Ook nu wist hij de jury, bestaande uit Hergen van Hall en Patricia Wolters van den Berg, te overtuigen. Bruntink had met de Uphill-nakomeling Eloise (v. Uphill) ook nog de derde prijs met 74,6%. Eloise won eerder al een selectie in De Wijk en Burgum. De tweede prijs bij de vierjarigen ging naar Lumen Express (v.Vivaldi) met Laura Zwart met een score van 79%.

Bij de vijfjarigen won Lisanne der Nederlanden overtuigend de rubriek met de Johnson-zoon Dion Johnson DVB met 82%. Nicky Snijder en Dondersteen STH (v. Sorento) werden tweede met 79,6%. Laura Zwart had ook bij de vijfjarigen prijs. Met de Vivaldi-zoon Luman Dylan werd ze derde met 72,2%.

Bij de zesjarigen kwam slechts een kleine groep aan start. Maar toch kende deze groep twee uitschieters met meer dan 80 punten. Vai Bruntink won de rubriek met Chardonnay met 81,60%, maar ze werd op de voet gevolgd door Veronique Roerink die met Calibre (v. Dreamcatcher) 80,8% behaalde.

Bron: Horses / KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook