Ga naar hoofdinhoud

Valentina Truppa wint Grand Prix, Augustin niet fit

Voormalig teamlid Valentina Truppa (hier met Eremo del Castegno)

De Italiaanse Valentina Truppa pakte vanmorgen de overwinning in de Grand Prix kwalificatie voor de Kür tijdens de Pappas Amadeaus Horse Indoors in het Oostenrijkse Salzburg. Ze realiseerde een score van 75,02% met Fixdesign Eremo del Castegno (v. Rohdiamant).

De tweede plaats was met een percentage van 74,915% voor de Duitse Isabell Werth. Drie juryleden hadden haar met El Santo NRW (v. Ehrentusch) liever op de eerste plaats gezien. De derde plek was weggelegd voor de regerend Zweeds kampioen Patrik Kittel, die 73,404% behaalde met Toy Story (v. Come Back). Victoria Max-Theurer trok zich voor aanvang terug vanwege de gezondheid van haar paard Augustin OLD (v. August der Starke). “Hij heeft niet goed gegeten, is niet fit en we willen geen risico nemen.”

Gisteravond won de Zwitserse Marcela Krinke-Susmelj met Smeyers Molberg (v. Michellino) de Grand Prix kwalificatie voor de Special.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook