Ga naar hoofdinhoud

Van Baalen en Meulendijks aan kop in Roosendaal

Anne Meulendijks met President's Avanti

In de Kür op muziek rubrieken waren Marlies van Baalen in de Small Tour en Anne Meulendijks  in de Young Riders klasse vandaag de winnaressen. Alleen de Junioren rubriek kende geen Nederlandse overwinning op het internationale dressuurconcours in Roosendaal.

Marlies van Baalen won een dag eerder al de Big Tour Kür op muziek en dat deed ze vandaag nog eens rustig over. Nu zadelde ze Zinidi (v. Gribaldi) en behaalde een totaalpercentage van 72.100%. Jeroen Okkema plaatste zich in 71.325% als tweede met Armany Z.L. (v. Jazz) en Kyra Klinkers en Whoopydoo (v. Lord Sinclair) werden derde met een miniem verschil in de totaalscore van 71.275%.

Anne Meulendijks schreef eerder vandaag de troostfinale voor de Young Riders al op haar naam. Nu pakte ze de winst met President’s MDH Avanti (v. United) met 78 procent rond. Nipt gevolgd door Stephanie Kooyman met Winston (v. OO Seven). Zij scoorden 77.958%. Op drie eindige de Belgische Juliette Piotrowski met Sir Diamond (v. Sandro Hit) met een percentage van 74.125%

De Junioren Kür werd gewonnen door Noorse Alexandra Andresen en Belamour (v. Bellisimo M). Zij behaalde 77.125%. Plaats twee was voor de Luxemburgse Michele Thill met Windhook (v. Waikiki) met 75 procent rond. Voor Nederland behaalde Rosalie  Bos de derde plaats met 73.208% met Bolita (v. Uptown).

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook